De Wet van Oorzaak en Gevolg

De Wet van Oorzaak en Gevolg

Het leven is een echo. Wat je zaait, oogst je. Wat je geeft, komt terug. Wat je in anderen ziet, zit in jezelf. Wees een bron van liefde

Iedereen wil gelukkig zijn,
maar we zullen er vooral zelf aan moeten werken door anderen te helpen.

Dag,
bijzonder mens...


Webdesign by
Oorzaak en gevolg Karma Karma 2 Energie Gelukkig Hartinfarct Sigmund Freud Deepak Chopra Meditatie Contact

Oorzaak en Gevolg

Oorzaak en Gevolg

De Cluft

Welzijn en Gezond

In een dankbaar hart zal het altijd zomer zijn

Emmen

  Sociaal Cultureel Welzijn

Wet van Energie

Alles is energie. Vanuit het ongevormde is het beginsel van vormgeving de gedachte-energie oftewel het denken / voorstellen. Wij zijn deel van deze goddelijke kracht en derhalve medescheppers. Energie is cyclisch; daarom is dat wat je uitzendt, ook dat wat naar je terugkeert. Wij zijn de bewegers van energie. Wij kaatsen naar een soort projectiescherm om te zien hoe goed we het doen. Wij zijn in eerste instantie levensgenieters. Energie volgt de aandacht (de wij richten). Daarom keert energie in rust ook altijd weer terug naar zijn ongevormde essentie, net als wij, als we werkelijk ontspannen.

Energie kan zich in soorten manifesteren; gedachten, gevoelens, beelden, woorden, daden en zaken. We scheppen ieder moment onze werkelijkheid met de energie die we in ieder moment uitzenden (beweging met emotie). Ons punt van macht is in het nu, nu dus, in ieder moment zelf, in dit en elk moment in de tijd. Angst probeerde onze kracht, aandacht, af te leiden door ons ertoe te bewegen ons schuldig te voelen over het verleden of bang te zijn voor de toekomst.

Het verleden en de toekomst zijn echter beide momenteel ongematerialiseerde illusies die ook losgelaten kunnen worden door onze aandacht op iets anders te richten. Deze zgn. donkere krachten hebben geen macht meer over ons, tenzij wij hen macht (emotionele aandacht) geven. Als we bij onszelf blijven, in onze kracht, onze liefdevolle plek innemen, wordt alles getransformeerd in het inzichtelijke Licht. Het voelt daarom goed om ieder moment, tenminste met een deel van onze aandacht in het Licht van Eenheid en Harmonie te zijn


Het bewustzijn stuurt het lichaam
Verwachtingen, percepties, overtuigingen, gedachten, ideeën magnetiseren elektrische deeltjes en vormen zo een elektromagnetisch veld. Alles in het zichtbare universum is elektromagnetisch van aard. Alle materie is omgeven door en doordrongen van een elektromagnetisch veld. De meest lichte energieën zijn elektromagnetisch van aard, bijvoorbeeld licht en röntgenstraling. Zonder dit elektromagnetische veld, wat zijn oorsprong vindt in bewustzijn of gedachtekracht, is er geen materie.


“Een problem kan niet opgelost worden vanuit hetzelfde niveau van bewustzijn,
dat tot het probleem heeft geleid”

(Albert Einstein)